ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ ПРАЦІВНИКІВ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Зінченко , Тетяна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті досліджуються проблеми формування професійної культури працівників у сфері позашкільної освіти, підходи до її змісту, програмні компетентності.