ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА МЕТОДИ ВИКЛАДАННЯ МАТЕМАТИКИ - Гурська , Людмила (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті здійснена спроба висвітлити діяльність навчальних закладів щодо впровадження у навчальний процес інноваційних технологій та їх вплив на підвищення якості знань студентів. Інноваційні підходи дають підстави стверджувати, що завдяки їх запровадженню значною мірою підвищується якість навчально-виховного процесу. У статті розглядається визначення поняття «інновація», «інноваційні педагогічні технології», зокрема, мова про вимоги суспільства до людини XXI століття і необхідність формування навичок критичного мислення у початківців.