АСИНХРОННЕ НАВЧАННЯ. ЩО НАМ ВІДОМО ПРО НЬОГО? - Брославська , Галина (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Здобувачі освіти під час дистанційного навчання потребують більше часу на опрацювання тієї чи іншої теми, у кожного з них наявні різні освітні потреби та можливості, саме тому їм краще використовувати асинхронний режим отримання знань.