ВІРТУАЛЬНЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ: ВІТЧИЗНЯНІ РЕАЛІЇ - Андрос , Мирослав Євгенійович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті розглядається специфіка використання віртуального освітнього середовища, що виступає як запорука успішного розвитку вітчизняного освітнього процесу, побудованого на принципах цифровізації та в умовах змішаного навчання.