ЕНЦИКЛОПЕДІЯ ОБЛІКУ ТА ФІНАНСІВ ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ НАВЧАННЯ ПРОТЯГОМ ЖИТТЯ - Альвер, Яан; Альвер, Лехте (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Ця стаття містить коментарі до двотомної Енциклопедії бухгалтерського обліку та фінансів (далі Енциклопедія), складеної авторами та виданої в Естонії. Енциклопедія представляє інформацію про бухгалтерський облік і фінанси в Естонії, а також в інших країнах у контексті історичних і сучасних подій у глобальному бізнес-середовищі.