РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ПРІОРИТЕТНОГО НАПРЯМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ - Супрун, Дар’я (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
Проаналізовано практичні аспекти проектної діяльності. Проаналізовано основні парадигми організації психолого-педагогічного процесу проектної діяльності, що дало змогу визначити її принципові позиції у сфері інклюзивної освіти. Акцентовано увагу на важливості та необхідності вивчення та надання передового досвіду зарубіжних країн у контексті вищої освіти. Визначено ключові параметри та охарактеризовано педагогічні умови побудови системи професійної підготовки фахівців за напрямом інклюзивної освіти.